Λιλ και Ρεν για Κεσέρου

Λιλ και Ρεν για Κεσέρου

Λιλ και Ρεν για Κεσέρου

bet365

Ο Κλαούντιου Κεσέρου δείχνει μία σαφή προτίμηση προς τον Ολυμπιακό όμως στην Γαλλία αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως οι Λιλ και Ρεν.

Ο Κεσέρου που φεύγει από την Ανζέ με πιο πιθανό προορισμό την ομάδα του Ολυμπιακού έχει ακόμα αρκετούς... θαυμαστές στην Γαλλία τόσο στην πρώτη και την δεύτερη κατηγορία. Ο Ρουμάνος φορ που προέρχεται από πολύ καλό πρωτάθλημα έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων όπως η Λιλ και η Ρεν.

Κατά τα άλλα όμως η καθοριστική μέρα για τον παίκτη θα είναι η προσεχή Παρασκευή. Τότε θα γίνουν οι κρίσιμες επαφές για το μέλλον του. Ο Κεσέρου πάντως... ψηφίζει Ολυμπιακό και περιμένει την τελική απόφαση των πρωταθλητών Ελλάδας ως προς την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα