Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Τσιντί

Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Τσιντί

bet365

Εκτός από τις ανανεώσεις, στον Πλατανιά υπάρχουν και αποδεσμεύσεις, με τους Χανιώτες να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον Φιλίπ Τσιντί Ονιέμα.

Τι και αν ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα; Στον Πλατανιά εκτός από την αναζήτηση προπονητή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα, κοιτάζουν και τον μεταγραφικό προγραμματισμό.

Προγραμματισμός που δεν έχει να κάνει μόνο με ανανεώσεις όπως αυτή του Αγκιλέρα και του Μπέλιτς, αλλά και αποχωρήσεις, με τους Χανιώτες να ανακοινώνουν την αποχώρηση του Φιλίπ Τσιντί Ονιέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Φιλίπ Τσιντί Ονιέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα