Στοπ σε Πανιώνιο, ελλείψεις για Πανθρακικό

Gazzetta team
Στοπ σε Πανιώνιο, ελλείψεις για Πανθρακικό

bet365

Δεύτερη ημέρα εξέτασης των φακέλων για τις αδειοδοτήσεις. Χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο, ο Πανιώνιος δεν φαίνεται να παίρνει άδεια, ενώ δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Πανθρακικό.

Μετά την Τρίτη και τις πρώτες οκτώ ομάδες, σήμερα Τετάρτη η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εξέτασε τους επόμενους οκτώ φακέλους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Πανθρακικός και Κέρκυρα, έζησαν την δική τους αγωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες, μιας και η ΕΠΟ αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να έχει ενημερώσει και επίσημα για τις αδειοδοτήσεις, πρόβλημα υπήρξε με τους Πανιώνιο και Πανθρακικό. Οι «κυανέρυθροι» είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να πάρουν άδεια, ενώ οι Θρακιώτες ελπίζουν πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται να υπήρξε με τους Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Πλατανιά, ενώ άδεια φαίνεται πως παίρνουν και οι ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Όσον αφορά την υποβιβασμένη Κέρκυρα ο φάκελός της απλά εξετάστηκε καθώς οι Φαίακες δεν θα πάρουν άδεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα