Τέλος από Βέροια ο Σνάουτσνερ

Τέλος από Βέροια ο Σνάουτσνερ

Νίκος Τσιώκος
Τέλος από Βέροια ο Σνάουτσνερ

bet365

Παρελθόν από τη Βέροια αποτελεί ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, καθώς η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του. Στις 24 Ιουνίου η πρώτη της «βασίλισσας του Βορρά».

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής Βέροια και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο σύλλογος της Ημαθίας ανακοίνωσε σήμερα τη λύση του συμβολαίου του Πολωνού, που είχε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στη μια φετινή σεζόν που φόρεσε τη φανέλα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Miroslaw Sznaucner και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στις 24/6 η πρώτη

Από εκεί και πέρα, η «βασίλισσα του Βορρά» γνωστοποίησε με νέα ανακοίνωση πως η πρώτη συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 24 Ιουνίου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η σχετική ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 19.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα