«Το γ… αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί»

«Το γ… αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί»

bet365

Οι Αμπντούλ Καμαρά και Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το τι πήγε στραβά και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε. Μάλιστα ο Κροάτης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα.

Γκόρντον Σίλντενφελεντ: «Δεν παλέψαμε όσο έπρεπε και χάσαμε. Όταν προηγείσαι και στη συνέχεια χάνει είναι πάντα αυτό το γ… αποτέλεσμα που σε στεναχωρεί. Δεχτήκαμε δυο "αστεία" γκολ από στημένες φάσεις, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Το γεγονός ότι δεν προπονήθηκα για δυο εβδομάδες καθώς προήλθα από τραυματισμό και είχα καινούργιο παρτενέρ (Κουμάλο) δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Παίξαμε πέντε λεπτά και δέκα χάλια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται».

Αμπντούλ Καμαρά: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος σήμερα και δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά. Δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό ή οτιδήποτε άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω. Και είμαι διπλά στεναχωρημένος γιατί μάθαμε και το αποτέλεσμα της Τρίπολης και έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Πλέον, πρέπει να κερδίσουμε το ματς στην Τούμπα. Αλλά δεν είναι μόνο η έδρα μας, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και εκτός».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα