«Ποιος επισκέφθηκε τον διαιτητή στο ημίχρονο»;

Gazzetta team
«Ποιος επισκέφθηκε τον διαιτητή στο ημίχρονο»;

bet365

Αυτό ήταν το ερώτημα του Γιάννη Καϋμενάκη με τον εκ' των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης μιλώντας στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας να επισήμανε πως το χέρι του Μανιάτη έγινε μπροστά στα μάτια των διαιτητών και πως δεν ήταν ανθρώπινο λάθος.

Με τους διαιτητές με τις αποφάσεις τους να τους στερούν την δυνατότητα να κατακτήσουν το Κύπελλο, στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζουν να... βράζουν και αυτό φάνηκε και στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Γιάννης Καϋμενάκης δεν μπορούσε να πιστέψει πως είχε να κάνει με ανθρώπινο λάθος όσον αφορά το χέρι του Μανιάτη.

Συνολικά ο Καϋμενάκης ήταν το λιγότερο εκνευρισμένος και αρχικά μιλώντας με δημοσιογράφους σε πηγαδάκι έξω από τα γραφεία αναρωτήθηκε: «Να μας πουν ποιος πήγε και επισκέφτηκε τον διαιτητή στο ημίχρονο», ενώ συνέχισε κάνοντας λόγο και για... φουσκωτούς που υπήρχαν πίσω από τους πάγκους.

«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος»

Όσον αφορά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας, ο Γιάννης Καϋμενάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τα λάθη των διαιτητών δεν ήταν ανθρώπινα γιατί την φάση την είδαν τρεις διαιτητές. Ο πρώτος, ο βοηθός και ο πρόσθετος. Μπροστά στα μάτια τους είδαν τον Μανιάτη να αποκρούει σαν τερματοφύλακας και δεν έδωσαν πέναλτι. Είναι μεγάλη αβλεψία για να την θεωρήσω ανθρώπινη. Μπορεί να το παίξανε και στο στοίχημα. Αδικήθηκε ο Αστέρας και ήταν απαράδεκτη διαιτησία. Ο Γιάχος μετά μου ζήτησε συγγνώμη. Κάνατε απονομή με 1000 άτομα και γύρω του θριάμβου με 500».

Πρόταση για κλήρωση στους διαιτητές

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε άλλο άρθρο το βασικό ζήτημα της συζήτησης ήταν η διαιτησία, με τον Παναθηναϊκό να προτείνει να υπάρξει από τη νέα χρονιά κλήρωση και όχι ορισμός με τη Ξάνθη και άλλες ομάδες να είναι αρνητικές. Ο Ατρόμητος πρότεινε να υπάρξει κλήρωση στην οποία για κάθε αγώνα θα υπάρχουν 3-4 διαιτητές, ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος είπε πως ακόμη και αν δεν μπορεί να γίνει αυτό για όλα τα παιχνίδια, μπορεί να γίνει τουλάχιστον για τους σημαντικούς αγώνες και τα ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα