Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Νίκος Τσιώκος
Επικυρώθηκε η βαθμολογία

bet365

Πέραν της απόφασης για την αίτηση της ΑΕΚ κατά του Άρη, η Σούπερ Λιγκ επικύρωσε τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και όρισε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία της, ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Σε αυτό, εκτός από την απόφαση για την αίτηση της ΑΕΚ κατά του Άρη, επικυρώθηκε η βαθμολογία της κανονικής περιόδου για τη φετινή σεζόν. Επίσης, εγκρίθηκε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ, που ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη (15/5) και ορίστηκε το σύνολο των αγώνων της διαδικασίας. Τέλος, αποφασίστηκε να υπάρχουν δυο εκπρόσωποι στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ Άρης κριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ (όπου ούτως ή άλλως έχει υποβληθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ εκ παραλλήλου με την υποβολή της στο ΔΣ της Super League).

2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα στο σύνολό του ο βαθμολογικός πίνακας Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 (κανονικής περιόδου).

3/ Ορίστηκε ομόφωνα το σύνολο των αγώνων Play Off και εγκρίθηκε το πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων.

4/ Αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή δύο εκπροσώπων της Super League (ενός νομικού και ενός ορκωτού λογιστή) στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα