Όπως και ο Ρότσα…

Όπως και ο Ρότσα…

Όπως και ο Ρότσα…

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για την αδυναμία της διοίκηση να στηρίξει τις επιλογές της και φοβάται πως αν δεν έρθουν τα θετικά αποτελέσματα θα γίνει ό,τι και με τον Ρότσα.

Ο Χουάν Ρότσα στη συνέντευξη που μου παραχώρησε στην «SportDay» μου είπε πάρα πολλές φορές την λέξη στήριξη και υπομονή. Μου το τόνιζε συνέχεια. Ηταν οι δύο λέξεις, που το νόημά τους δεν το ένοιωσε στο λίγο διάστημα που έμεινε προπονητής στον Παναθηναϊκό. Παρά το ότι η ομάδα βελτιώθηκε( έστω και αν είχε και ένα-δύο άσχημα αποτελέσματα) , παρά το ότι το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού σε κάποια παιχνίδια που έβλεπε την ομάδα τον Χουάν τον «καθάρισαν» σαν αυγό, επειδή τόλμησε και υπερασπίστηκε τους παίκτες του. Ο ίδιος ο Ρότσα σε ολόκληρη την συνέντευξη δεν θέλησε να πει κουβέντα για το ξαφνικό διαζύγιο και την κουβέντα που έκανε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τα κράτησε μέσα του και απέδειξε πόσο ΚΥΡΙΟΣ είναι και πόσο αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Κάποιες ατάκες του , όμως, είναι χαρακτηριστικές.

Όπως αυτή που τόνισε ότι είναι σημαντικό πως ο προπονητής φέτος θα επιλέξει ο ΙΔΙΟΣ τους παίκτες, που θα πάρει. Όχι σαν τον Χουάν που αυτός ο απίθανος Βαρέλα με τις ευλογίες του Αλαφούζου του έφερε μία μέρα αυτόν τον Καζιγιάμα, χωρίς να τον έχει δει μία φορά τον παίκτη. Επίσης κρατήστε και την ατάκα, ότι ο σύλλογος θα πρέπει να σεβαστεί τον Σαραβάκο. Μεγάλη ατάκα και ας το καταλάβουν αυτό ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του. Ο Σαραβάκος είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για τον σύλλογο και τον λατρεύει ο κόσμος. Πίσω από τις λέξεις του Χουάν βλέπει κανείς, την ανάγκη να στηρίξει ο ίδιος την ομάδα, αν και η διοίκηση όχι μόνο δεν τον στήριξε, αλλά τον άδειασε κιόλας. Η λέξη στήριξη είναι άγνωστη σε αυτή την διοίκηση.

Οποτε την λέει τις επόμενες ημέρες αυτός που στηρίζεται φεύγει. Και με τον Ρότσα έγινε αυτό και με τον Φάμπρι και σε άλλες περιπτώσεις παικτών ανεξάρτητα αν κάποιες από τις αποφάσεις ήταν σωστές, η όχι. Η ουσία είναι ότι χωρίς στήριξη και υπομονή δεν γίνεται τίποτα. Και εγώ την συγκεκριμένη διοίκηση την θεωρώ πολύ αδύναμη , για να στηρίξει ακόμα και τα πρόσωπα που επέλεξε για την επόμενη περίοδο. Αν πάει καλά η ομάδα έχει καλώς, αν φέρει κανένα, δύο άσχημα αποτελέσματα θα φύγουν και αυτοί , όπως έφυγε ο Ρότσα. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά…

ΥΓ: Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους σας, υγεία πάνω από όλα και χαμόγελα. Να είστε όλοι καλά και να αγαπάτε όσους σας αγαπούν. Τους ρουφιάνους αφήστε τους να φαγωθούν μεταξύ τους!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.