«Θέλω να μείνω»

«Θέλω να μείνω»

«Θέλω να μείνω»

bet365

Ο Βίκτορ Βιτόλο ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς «όταν κάπου σε εκτιμούν, θέλεις να παραμείνεις».

Ήταν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που κατάφερε να διασωθεί από το γενικό «ναυάγιο». Ο Βίκτορ Βιτόλο θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», ωστόσο, τα πάντα είναι ανοιχτά λόγω του συμβολαίου του, το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η ΠΑΕ σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν. Ο «Βίτο» βρίσκεται στην πατρίδα του και για ακόμη μία φορά πέταξε το... μπαλάκι στους ανθρώπους του συλλόγου σχετικά με την παραμονή του.

«Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Είμαι καλά στην ομάδα, ο σύλλογος είναι ικανοποιημένος από την απόδοση μου και για να πω την αλήθεια όταν νιώθεις κάπου ότι σε εκτιμούν και εσύ νιώθεις καλά θέλεις να παραμείνεις» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τενερίφη:

«Ήμουν στην Τενερίφη από μικρό παιδί, αρχικά ball boy και στην συνέχεια στην επαγγελματική ομάδα, οφείλω πολλά στον σύλλογο. Έχω πει ότι κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψω στην ομάδα, δεν ξέρω πότε είναι όμως πιθανό, άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο εκπλήξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα