Μια Κυριακή... να 'ταν η ζωή μας όλη!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μια Κυριακή... να 'ταν η ζωή μας όλη!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα απολαμβάνει τον Κυριακάτικο ήλιο και την καλοκαιρινή θερμοκρασία πριν από την... καταιγίδα των ντέρμπι και εύχεται η ζωή να ήταν φτιαγμένη για Κυριακές όπως η σημερινή...

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε τραγουδούσε «Ωραία που 'ναι η Κυριακή, να 'τανε πιο μεγάλη» και πως γίνεται να μην τη μνημονεύσουμε σήμερα;

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιες μέρες, είναι τόσο μοναδικές που έρχονται μια στο τόσο γι' αυτό φίλοι μου απολαύστε τη μέρα! Και ελπίζω τώρα που με διαβάζετε να έχετε πάει ήδη το έτερον ήμισυ για καφέ και... καλοκαιρινή βόλτα χεράκι – χεράκι, γιατί από το μεσημέρι και μετά γίνεται το έλα να δεις! Και εσύ, καλέ μου αναγνώστη, πρέπει να τα δεις όλα!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μίλαν - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, φίλοι μου, να με συγχωράτε, αλλά εγώ βλέπω φαβορί. Η ομάδα του Πεπ δεν νομίζω ότι θ' αφήσει αυτή την ευκαιρία ν' αποδείξει και κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο πως και φέτος δύσκολα θα συναντήσει ισχυρό ανταγωνισμό για τον τίτλο.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ούτε ο Λουκάκου με εμπνέει φίλοι μου, ούτε θεωρώ την άμυνα των «πολιτών» τέτοια όπως της Τσέλσι και άλλων ομάδων που έχει αντιμετωπίσει η Γιουνάιτεντ. Και έτσι θα πάω στο N/G στο παιχνίδι, που εντοπίζεται σε απόδοση 2,10.

Στο γαλλικό ντέρμπι της Μονακό με την Παρί, λυπάμαι που το λέω όσο και να τον θαυμάζω, αλλά ίσως ο Τιερί Ανρί βούτηξε αμέσως σε πολύ βαθιά νερά κι αυτά τον τραβούν στον πάτο... Έπειτα από αυτό που έπαθε μεσοβδόμαδα η Μονακό από τη Μπριζ με το 4-0 στο Πριγκηπάτο αλλά πολύ περισσότερο με τη δήλωση του «Τιτί» πως είδε και θετικά στο παιχνίδι της ομάδας του, δεν μπορώ να του δώσω πιθανότητες απόψε. Θεωρώ, βέβαια, ότι δεν θα το ανοίξει πολύ το γκάζι η ομάδα του Τούχελ και γι' αυτό μια καλή επιλογή δείχνει το 2-3 τέρματα στο ματς, σε απόδοση 2,35.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Και πάμε και στην Ιταλία, εκεί που η... ανισόρροπη Μίλαν θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους. Αν με ρωτάτε, οι «ροσονέρι» θέλουν ακόμα πολλά ψωμιά για να φτάσουν στο επίπεδο των «μπιανκονέρι». Καλά τα γκολ της τελευταίας στιγμής, καλός ο Ρομανιόλι που ξελάσπωσε δυο φορές την ομάδα του Γκατούζο, αλλά και με την πληγή ακόμα ανοιχτή από την ήττα στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, θεωρώ πως η Γηραιά Κυρία δεν θα χαριστεί φίλοι μου απόψε... Στο 1,75 βρίσκεται το διπλό στο «Σαν Σίρο» για όποιον το αναζητήσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα