Η «βροχή» των ντέρμπι, ας μη... στερέψει ποτέ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η «βροχή» των ντέρμπι, ας μη... στερέψει ποτέ!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα έχει βραχεί μέχρι το κόκκαλο τόσες μέρες, αλλά θέλει να το εκλάβει ως σημάδι του Θεού του στοιχήματος για τα ματς ενός τρελού Σαββατοκύριακου.

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Ναι, καλημέρα! Πως να μην είναι καλή όταν έξω έχει τέτοιο καιρό και μέσα έχει... μόνο μπάλα;

Κρύο, βροχή, κίνηση λόγω βροχής, με σεβασμό προς τους εργαζόμενους που πρέπει να βγουν απ' τα σπίτια τους αυτό το διήμερο, εγώ φίλοι μου έκανα τα κουμάντα μου από την Παρασκευή και τώρα έχει έρθει η ώρα να ... βουλιάξω στον καναπέ!

Διάβασα, πρόσεξα, ξεχώρισα, προετοιμάστηκα ψυχολογικά, έκανα τις... διατάσεις μου στο λάπτοπ φροντίζοντας για τα σημεία και πάμε να δούμε τι έχουμε για να έρθει η... ξαστεριά στην τσέπη μας κι ας βρέχει για 10 μέρες!

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Δίχως νίκη στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς οι «κανονιέρηδες», με ξεκούραστους τους Κέιν, Ντέλε Άλι και Γουίνκς η ομάδα του Ποκετίνο αφού οι τρεις τους δεν αγωνίστηκαν στα φιλικά της Αγγλίας, αξιοπρόσεκτο το 2,20 του «διπλού» για τα «σπιρούνια» στο DNB της Sportingbet.

Έξι στα τελευταία εφτά ντέρμπι των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί με γκολ και για τις δύο, με την επιλογή του G/G για το σημερινό παιχνίδι σε απόδοση 1,48.

Στο «King Power Stadium» είναι ο επόμενος σταθμός του... τρένου της Μάντσεστερ Σίτι. Η Λέστερ με τον Κλοντ Πιέλ δείχνει να σοβαρεύεται και να μάχεται πολύ περισσότερο απ' ότι το έκανε νωρίτερα τη φετινή σεζόν με τον Σέικσπιρ στον πάγκο. Σκοράρουν οι «αλεπούδες», έχουν κενά στα μετόπισθεν όπως φάνηκε και από το 2-2 απέναντι στη Στόουκ, δεν χρειάζονται... αναλύσεις για τα τρομερά πράγματα που κάνει η γραμμή κρούσης των «πολιτών». Στο 1,67 η νίκη της Σίτι με over 2,5 στο παιχνίδι στην Sportingbet.

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ατλέτικο της... φετινής ανισορροπίας και των προβλημάτων υποδέχεται τη Ρεάλ. «Φοριέται» πολύ το 2-3 γκολ στα παιχνίδια των δύο ομάδων μέχρι στιγμής αφού καμία δεν κάνει επιθετικό ξέσπασμα, ενώ και τα πέντε τελευταία μεταξύ τους φτάνουν στο συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Στο 1,72 το Under 3,5 στο ματς του «WandaMetrpolitano».

Στη Serie A, το μεσημέρι της Κυριακής, η Γιουβέντους φιλοξενείται στην έδρα της Σαμπντόρια. Δύο απόλυτα επιθετικές ομάδες, ειδικά αυτή της Γένοβας που μάλιστα έχει καταφέρει να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές θέσεις και έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς, όταν έφυγε με το εις βάρος της 3-2 από το Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ. Πέντε στα έξι over οι γηπεδούχοι, έξι στα οχτώ σε όλες τις διοργανώσεις η «Γηραιά Κυρία», στο 1,75 το Over 2,5 της Sportingbet.

Η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες, επισκέπτεται το «Vicarage Road» για το παιχνίδι με τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα. Ο Σκωτσέζος τεχνικός των «σφυριών», ανέλαβε στη θέση του Σλάβεν Μπίλιτς και γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν χωράνε άλλα λάθη στην προπονητική του καριέρα, αν θέλει να παραμείνει ένα από τα ονόματα που θα «παίζουν» για συλλόγους των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Η αλλαγή προπονητή, το ρόστερ της Γουέστ Χαμ και οι συνθήκες που κάνουν επιτακτική ανάγκη το θετικό αποτέλεσμα, φέρνουν την προσοχή στο 1,72 του Χ2 υπέρ των φιλοξενούμενων...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα