Η ειδική συμφωνία Ολυμπιακού-Ατρόμητου για Γιαννιώτη

Gazzetta team
Η ειδική συμφωνία Ολυμπιακού-Ατρόμητου για Γιαννιώτη

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι αφού υπάρχει ειδική συμφωνία με τον Ατρόμητο την οποία αν επιθυμεί μπορεί να κάνει χρήση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ουκρανία – Κροατία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά από εισήγηση του Μπέσνκι Χάσι και ο 24χρονος πορτιέρο συμφώνησε σε όλα με τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με τον Γαύρο, μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει ειδική συμφωνία με την οποία εφόσον οι Πειραιώτες επιθυμούν να τον αποκτήσουν ξανά το καλοκαίρι έναντι ενός συγκεκριμένου ποσού να τον επαναφέρουν στο λιμάνι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιαννιώτης θα είναι υπό διαρκή παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό αφού λογικά στο τέλος της σεζόν ο Προτό θα αποχωρήσει από την ομάδα ενώ και ο Καπίνο θα πρέπει να κερδίσει ξανά την θέση του στην ενδεκάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα