Μπεν Σιμόν: «Αρχίσαμε να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Μπεν Σιμόν: «Αρχίσαμε να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Μπεν Σιμόν τεχνικός της Κύπρου υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει αρχίσει να παίζει σαν μεγάλη ομάδα και ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα είχε πιο μεγάλο κίνητρο.
Ο Σιμόν σχολίασε για:
Το ματς με Ελλάδα και το εάν έπαιξε ρόλο το κίνητρο: Όχι, είδα μια ομάδα με πολύ μεγάλο κίνητρο που επικράτησε στο παιχνίδι. Τα λάθη είναι μέρος του αγώνα και για μένα ήταν ένα καλό παιχνίδι με κακό αποτέλεσμα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Αρχίζουμε να παίζουμε σαν μια μεγάλη ομάδα. Δεν είμαστε ακόμα εκεί αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Τους παίκτες του: Είδα τους παίκτες μου που ήθελαν πολύ τη νίκη. Οι παίκτες έμειναν μακριά από τον θόρυβο και επιζητούσαν τη νίκη. Μερικές φορές πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου.
Το πως βλέπει την κατάσταση στην ομάδα: Πιστεύω πολύ στην ομάδα, όπως είπα και πριν. Έχουμε μια καλή γενιά που μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε. Αυτά τα προκριματικά δεν ήταν καλά από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά αν πάρουμε το μάθημα θα γίνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως αυτοί οι παίκτες μπορούν να φτάσουν την Κύπρο κάπου καλά.
Το σύστημα-πλάνο που επέλεξε: Δεν ήταν μόνο οι δημοσιογράφοι που εξεπλάγησαν με το σύστημα. Και η Ελλάδα βρέθηκε προ εκπλήξεως. Το να παίζουμε με διαφορετικά συστήματα είναι ένα εργαλείο για εμάς. Είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει'.
Το ματς με Βέλγιο: Θα πάμε στο Βέλγιο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι ένα μεγάλο τεστ, και θα πάμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όπως έχω πει στην Ευρώπη πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε'.
Το ότι έζησε έντονα το παιχνίδι από το πάγκο: Ακόμη και αν δεν διακυβεύεται ένας τίτλος για εμένα το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα