Πανηλειακός - Καλαμάτα 0-0

Gazzetta team
Πανηλειακός - Καλαμάτα 0-0

bet365

Στο 0-0 έμειναν Πανηλειακός και Καλαμάτα στο πελοποννησιακό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική. Έπιασε πέναλτι ο γκολκίπερ της Καλαμάτας.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Πελοπονήσου στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μιας και ο Πανηλειακός με την Καλαμάτα έμειναν στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο ο Πανηλειακός είχε την ευκαιρία του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 19' ο Σελίμος έδωσε πέναλτι σε χέρι του Καντούτση, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κρεββατάς με τον Γκόμες όμως να αποκρούει και να κρατά το 0-0. Η Καλαμάτα έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ούτε αυτή η εξέλιξη άλλαξε κάτι στο ματς με το τελικό 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73΄Χατζηστάμου), Σέχου (50΄Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο, Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (67΄Σαραντόπουλος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα