Ο Θέος για τη νίκη των Εφήβων του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ο Θέος για τη νίκη των Εφήβων του Ολυμπιακού

bet365

Ο τεχνικός της Κ-17 της ομάδας του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, τοποθετήθηκε για την σπουδαία νίκη της στην αναμέτρηση του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Κ-17 Τάσος Θέος δήλωσε: «Ήταν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μας. Τα παιδιά έδειξαν τι μπορεί να πετύχουν μέσα στο γήπεδο ακολουθώντας το πλάνο μας. Αυτό πρέπει να είναι το πρόσωπο του Ολυμπιακού. Να είναι επιθετικός αλλά συνάμα να παίζει έξυπνη άμυνα και να μην τρώει γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο μας στο φετινό πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Απλά κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και αναγκάσαμε τον αντίπαλο μας να μην κάνει φάση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα