Στο... φως η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Στο... φως η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Στο... φως η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

bet365

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Θύρας 13 για άμεση δημοσιοποίηση και διαφάνεια της οικονομικής κατάστασης του «τριφυλλιού». Στην Λεωφόρο τα ντέρμπι.

Μετά την λαϊκή απαίτηση για διαφάνεια και άμεση δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού» αποφάσισε στην συνεδρίαση της Παρασκευής να μην χρονοτριβεί κι άλλο να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να παραθέσει την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Πέμπτης. Παράλληλα, αποφασίστηκε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να γίνουν στην Λεωφόρο και όχι στο ΟΑΚΑ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση από το «πράσινο στρατόπεδο»:

«Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Θύρας 13 για παροχή οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Επίσης εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους τα μέλη του ΔΣ είναι θετικά διακειμενοι να δοθούν οι αγώνες με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα