Άλλαξαν οι αντιπρόεδροι στην ΑΕΛ

Άλλαξαν οι αντιπρόεδροι στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Άλλαξαν οι αντιπρόεδροι στην ΑΕΛ

bet365

Δύο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΑΕΛ υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, με τον Αλέξη Κούγια να τις κάνει δεκτές και να προχωρά στην άμεση αντικατάστασή τους, πριν την έκτακτη Γ.Σ που ορίστηκε στις 18η Νοέμβρίου, όταν θα οριστούν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Ο Ηλίας Παλαιοχωρίδης και ο Νικόλαος Σόφης παραιτήθηκαν από τις θέσεις των αντιπροέδρων που κατείχαν, με τον Αλέξη Κούγια να τους αντικαθιστά με τους Πουλαράκη Σταύρο (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας) και Τσιαπάλα Μπάμπη (απόστρατος αξιωματικός του ελληνικού Στρατού). Εξάλλου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ παρέπεμψε στην 18η Νοεμβρίου και την έκτακτη Γ.Σ των μετόχων, όταν και θα οριστούν όσοι θα συμπληρώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο της θεσσαλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Όπως είναι γνωστό ο κ. Κούγιας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος αγοραστής να τοποθετήσει στο νέο Δ.Σ. πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Μετά την απόφαση του κ. Κούγια να μην πουλήσει τις μετοχές του, ο κ. Κούγιας αποφάσισε να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις μόνο των κ.κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία και Σοφή Νικολάου, Α' και Γ' Αντιπροέδρων αντίστοιχα και να προτείνει στις θέσεις τους τους κ.κ. Πουλαράκη Σταύρο, πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας και Τσιαπάλα Μπάμπη, απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού.

Μέχρι τις 18/11/2017 που έχει προκυρηχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα