Βούλιτς: «Κάθε ματς τελικός για τον Απόλλωνα» (pics)

Gazzetta team
Βούλιτς: «Κάθε ματς τελικός για τον Απόλλωνα» (pics)

bet365

Για τις πρώτες του εικόνες ως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε στο πλαίσιο της παρουσίασής του, ο Ζόραν Βούλιτς.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσίασε σήμερα τον Κροάτη τεχνικό, με τον ίδιο να τονίζει πως θα βλέπουν κάθε ματς ως τελικό, προσθέτοντας πως το διάστημα της διακοπής θα τον βοηθήσει να δουλέψει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να μοιράσω υποσχέσεις. Πιστεύω ότι με δουλειά, μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Απόλλωνα, είπε: «Πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είχα κάνει μόλις δύο προπονήσεις, οπότε δεν μπορούσα να ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα. Διαπίστωσα όμως κάποιες αδυναμίες, τις οποίες και θα δουλέψουμε στην πορεία. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε αρκετά καλά, γιατί έχουμε καλούς παίκτες».

Σε ερώτηση τι θέλει να κάνει στον Απόλλωνα, είπε: «Αρχικά αυτό που έχει σημασία και αυτό που θέλουμε είναι το αποτέλεσμα. Από αυτό άλλωστε κρίνονται όλοι οι προπονητές. Σε δεύτερο βαθμό θέλουμε να δουλέψουμε καλά με τους παίκτες, για να μπορέσουμε να προωθήσουμε κάποια μικρά παιδιά και να φέρουμε κάποια νέα συστήματα».

Τέλος πρόσθεσε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική, γιατί θα έχουμε κάποιο χρόνο στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε. Είναι τελείως διαφορετικό να αναλαμβάνεις μία ομάδα στα μέσα της σεζόν απ’ το να την έχεις από την αρχή και να κάνεις τις δικές σου μεταγραφές. Εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός!».

Φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα