Το τριπλό λάθος του Κούγια

Gazzetta team
Το τριπλό λάθος του Κούγια

bet365

Νέα λανθασμένη πληροφόρηση φαίνεται πως είχε ο Αλέξης Κούγιας και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ, που προχώρησαν σε καταγγελία κατά του Νίκου Σαββίδη, ο οποίος επίσης δεν ήταν στο AEL FC Arena!

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε καταγγείλει τον πρωτότοκο γιο του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, για απρεπή συμπεριφορά και προσβλητικές κινήσεις κατά του κόσμου της ομάδας του.

Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη και η διαπίστωση ότι δεν ήταν το περασμένο Σάββατο στα επίσημα του AEL FC Arena, τον έκανε να στραφεί κατά του Νίκου Σαββίδη.

Θεωρούσε ότι εκείνος θα ήταν στο γήπεδο, αφού μια τέτοια ενημέρωση μπορεί να είχε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Όμως και αυτή η καταγγελία πέφτει στο κενό, καθώς ούτε ο δεύτερος γιος του Ιβάν Σαββίδη ήταν στο γήπεδο!

Τα λάθη συνεχίστηκαν και με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα κατήγγειλε στη γραπτή δήλωση του τον Χοσέ Μαουρίσιο. Όμως, προφανώς, ήθελε να καταγγείλει τον Κάρλος Σαμπράνο, όπως αντιλήφθηκε μια μέρα μετά και αναφέρεται στην επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα