Το μυαλό μόνο στον Ατρόμητο στον Αστέρα

Το μυαλό μόνο στον Ατρόμητο στον Αστέρα

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν... ξεχάσει ήδη τη νίκη επί της ΑΕΚ και στρέφουν την προσοχή τους μόνο στο ματς με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Η πρώτη νίκη του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα... πέρασε. Οι τρεις βαθμοί κόντρα στην ΑΕΚ ήρθαν και πλέον ο Σάββας Παντελίδης σκέφτεται μόνο το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε 10 μέρες.

Η ομάδα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Σκοπός είναι να υπάρξει συνέχεια και να μπαίνουν στο παιχνίδι περισσότερα στοιχεία - ειδικά όσον αφορά στην επίθεση.

Διότι έχουμε δει μέχρι στιγμής άψογη λειτουργία στο κομμάτι της τακτικής όσον αφορά στην άμυνα αλλά ακόμη μένουν πολλά να δουλευτούν από τη μέσα και μπροστά.

Όλο αυτό το διάστημα, οι Αρκάδες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σ' αυτό και φυσικά να δουν και τον Τόνσο να ανεβάζει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος κόντρα στην πρώην ομάδα του. Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων θα κάνει καλό εννοείται και στους Ίγκολ-Ιγκλέσιας που υπέστησαν θλάση στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα