Ενήμερη η ΚΕΔ, αναμένεται έγγραφη καταγγελία Καλογερόπουλου

Δημήτρης Τομαράς
Ενήμερη η ΚΕΔ, αναμένεται έγγραφη καταγγελία Καλογερόπουλου

bet365

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ενημέρωσε τηλεφωνικά επιτελικά στελέχη της ΚΕΔ για την... ενέδρα το βράδυ της Κυριακής και στέλνει έγγραφη καταγγελία.
Ο Καλογερόπουλος, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, κατήγγειλε στις Αρχές ότι τέσσερις κουκουλοφόροι με μηχανάκια, του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου σφύριζε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αθηναΐδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Καλογερόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με επιτελικά στελέχη της ΚΕΔ το βράδυ της Δευτέρας για το συμβάν. Του ζητήθηκε να στείλει έγγραφη καταγγελία, κάτι το οποίο και θα πράξει άμεσα με όλες τις λεπτομέρειες. Βάση των ίδιων πηγών του μεταφέρθηκε πως θα ερευνηθεί σοβαρά το θέμα και ότι θα επιδιώξει η ΚΕΔ και η Ομοσπονδία να τον προφυλάξουν όπως μπορούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα