Θεσμική συνάντηση στην Λίγκα για Πειθαρχικό Κώδικα και θέματα βίας

Δημήτρης Τομαράς
Θεσμική συνάντηση στην Λίγκα για Πειθαρχικό Κώδικα και θέματα βίας

bet365

Συνάντηση στα γραφεία της Λίγκας θα γίνει την Τρίτη με τους υπευθύνους ασφαλείας των ΠΑΕ, εκπροσώπους του Βασιλειάδη, Αστυνομίας, στελεχών της Λίγκας και εκπροσώπων των οπαδών για θέματα βίας και Πειθαρχικού Κώδικα.

Θεσμική συνάντηση στην Super League θα υπάρξει το πρωί της Τρίτης (11:00) ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων και για την ακρίβεια των υπευθύνων ασφαλείας των ΠΑΕ, ανθρώπους που εκπροσωπούν την πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού Βασιλειάδη, στελέχη της Αστυνομίας, εκπροσώπους της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικης Βίας Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στελέχη της Λίγκας αλλά και τους ανθρώπους που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των ομάδων και των Συνδέσμων και των οπαδών φυσικά. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε τέτοιον βαθμό και με αυτήν την συμμετοχή προσώπων και σίγουρα αυτό έχει την σημασία του.

Η συνάντηση αυτή αφορά όλα τα τρέχοντα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στα οποία είναι ο Πειθαρχικός Κώδικας αλλά και θέματα βίας τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο των δράσεων της Super League Σουρωτή. Εκτός αυτού θα τεθεί επί τάπητος και το νομικό πλαίσιο σχετικά με τον Κώδικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα