Με σπασμένα φρένα η Νάπολι! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Με σπασμένα φρένα η Νάπολι! (vid)

bet365

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Νάπολι επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κάλιαρι στον Σαν Πάολο και συνεχίζει πρώτη έχοντας το απόλυτο μετά από επτά αγωνιστικές.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μίλαν - Ρόμα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Η Νάπολι προερχόταν από έντεκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ήθελε να δώσει συνέχεια στο απόλυτο της σεζόν (είχε εξι στα έξι) κόντρα στην Κάλιαρι. Για τον λόγο αυτό μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της επικίνδυνη στιγμή στον αγώνα στο 4' όταν ο Χάμσικ τροφοδοτήθηκε από τον Μέρτενς και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 114ο γκολ για τον Σλοβάκο άσο και πλέον θέλει άλλο ένα για να πιάσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η ομάδα του Σάρι ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και ο Ινσίνιε έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Ιταλός διεθνής άσος έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ το σουτ του Καγιεχόν έδιωξε ο πορτιέρο της Κάλιαρι. Τελικά πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η επιμονή της Νάπολι έφερε αποτέλεσμα. Ο Ρομάνια ανέτρεψε τον Μέρτενς ο οποίος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος δύο λπτά μετά την έναρξη της επανάληψης όταν ο Κουλιμπαλί μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζορζίνιο κοντρόλαρε την μπάλα στην περιοχή της Κάλιαρι και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το σκορ στο 3-0 η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος με τα υπόλοιπα λεπτά να αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Πλέον οι «παρτενοπέι» έκαναν το επτά στα επτά, είναι πρώτοι και συνεχίζουν να βάζουν πίεση στην Γιουβέντους.

Οι ενδεκάδες:

Νάπολι: Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (86' Ρούι), Άλαν (78' Ουνάς), Ζορζίνιο, Χάμσικ, Καγιέχον (70' Ριγκ), Μέρτενς, Ινσίνιε

Κάλιαρι: Κράνιο, Παντοϊν, Αντρεόλι, Ρομάνια, Καπουάνο, Ιονίτα, Τσιγκαρίνι (56' Ντεϊόλα), Μπαρέλα, Ζοάο Πέδρο, Σόου (34' Ντεσένα), Παβολέτι (66' Φαρίας)

 

SERIE A Τελευταία Νέα