ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Συγκλονιστικό το ενδιαφέρον του κόσμου»

Gazzetta team
ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Συγκλονιστικό το ενδιαφέρον του κόσμου»

bet365

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με μήνυμά της στο facebook προσπαθεί να βοηθήσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο «Κολοκοτρώνης» για το ματς με την ΑΕΚ.

Σούπερ Λιγκ, Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ, ώρα 20:30. (21+)!

Όλη την εβδομάδα γίνεται προσπάθεια από τους ανθρώπους του Αστέρα να φέρει τον κόσμο στο «Κολοκοτρώνης» για το ματς με την ΑΕΚ (1/10, 20:30).

Ο κόσμος όχι μόνο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης αλλά «το ενδιαφέρον του είναι συγκλονιστικό», όπως τονίζεται από τους Αρκάδες. Γι αυτό και από την ομάδα τονίζεται ο τρόπος διευκόλυνσης για στην έκδοση εισιτηρίων τη στιγμή του αγώνα.

Το μήνυμα από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Το ενδιαφέρον των Αρκάδων φιλάθλων για την αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕΚ είναι συγκλονιστικό. Γι' αυτό το λόγο και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κόσμου που θα έρθει στο γήπεδο, την Κυριακή (01/10) τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00! Σας περιμένουμε στις 20:30 για να ενθαρρύνουμε την ομάδα μας και να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να φτάσουν στο στόχο! Και κυρίως να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αρκαδία αγαπά το ποδόσφαιρο και στηρίζει τον ΑΣΤΕΡΑ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα