Αποστολή χωρίς Φορτούνη και Καπίνο ο Λεμονής (pic)

Αποστολή χωρίς Φορτούνη και Καπίνο ο Λεμονής (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή χωρίς Φορτούνη και Καπίνο ο Λεμονής (pic)

bet365

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε αποστολή χωρίς Φορτούνη και Καπίνο για τον Ατρόμητο αλλά με τον Μάρτινς μέσα. Αναμενόμενο για τον εν λόγω κίπερ και... μήνυμα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.
Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και το ματς απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως την επιθετική λειτουργία, με στόχο να τονωθεί η δημιουργία από τη μέση και μπροστά. Δεν αμέλησαν, παράλληλα, την ανασταλτική λειτουργία και ειδικότερα την πίεση προς τον αντίπαλο ψηλά, με στόχο ακόμη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς της Κυριακής (16:00). Off ο Φορτούνης με τον έμπειρο κόουτς να του στέλνει... μήνυμα για την εικόνα του μετά και την όχι και τόσο καλή παρουσία του με Γιουβέντους και εκτός ο Καπίνο. Για τον Καπίνο δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, όπως έχει επισημανθεί ξανά. Το θέμα του θα πρέπει να θεωρείται λήξαν αλλά δεν επρόκειτο να παίξει αμέσως. Επίσης και ο Ζιλέ δεν είναι στα πλάνα, όπως και ο τιμωρημένος Ένγκελς αλλά και ο Βούκοβιτς που προσπαθεί να γυρίσει άμεσα.
Ο Λεμονής έστειλε... μήνυμα λόγω μη επαρκούς αγωνιστικής εικόνας και σε Ομάρ, τον οποίο επίσης έκοψε (σ.σ. ενώ ο Νορβηγός είχε και ένα θέμα ετοιμότητας). Συνεχίζει εκτός και ο Καρίμ. Δεν πήρε εν τέλει σε αυτήν την αποστολή ο Λεμονής τον Μίλιτς αλλά ο Κροάτης δεδομένα θα πάρει ευκαιρίες στο μέλλον. Μέσα ο Μάρτινς που διεκδικεί ακόμα και θέση βασικού και εντός αποστολής και ο Ανδρούτσος που είχε πρόβλημα τραυματισμού. Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Οτζίτζα, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα