Κάμπος: «Δεν με νοιάζουν τα βραβεία»

Κάμπος: «Δεν με νοιάζουν τα βραβεία»

Gazzetta team
Κάμπος: «Δεν με νοιάζουν τα βραβεία»

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος θέλει να παίζει καλά ο ΠΑΟΚ, να παίρνει νίκες και όχι τα βραβεία.

Μπουντεσλίγκα, Σάλκε - Λεβερκούζεν, ώρα 21:30. (21+)!

Ο MVP του μήνα, Τζάλμα Κάμπος, παρέλαβε το βραβείο του όπου κατά την παραλαβή του τόνισε ότι μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά. Παράλληλα έθεσε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ως στόχο της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του:

Για το αν θα είναι ο ΠΑΟΚ πρώτος στο τέλος της σεζόν: «Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή. Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το τι σημαίνει το βραβείο αυτό για τον ίδιο: «Ελπίζω αυτό το βραβείο να είναι μόνο η αρχή. Ελπίζω να έχω καλή απόδοση φέτος, να συνεχίσω έτσι. Ηταν ένας καλός μήνας για μένα. Δεν με νοιάζουν τα βραβεία, με νοιάζει η ομάδα και όλοι να παίζουμε στο μάξιμουμ».

Για το ότι και πάλι θα απουσιάσει από αγώνα με την ΑΕΛ και πότε θα είναι έτοιμος: «Πιστεύω μετά τη διακοπή για τις Εθνικές θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Οσο για τη σύμπτωση δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα