Οι μπόρες και το... ουράνιο τόξο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Οι μπόρες και το... ουράνιο τόξο

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα κλείστηκε στο σπίτι με τις πρόσφατες βροχές και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να το ρίξει στη μελέτη του στοιχήματος για το Champions League.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Ακόμα να χωνέψω πως ο Μινιολέ στο Λέστερ και η όρεξη που είχε ο Μοράτα στο Στόουκ, το περασμένο Σάββατο, δεν μας άφησαν να έχουμε μια τρομερή επίδοση σε όσα είπαμε για να... ζεσταθούν οι τσέπες μας για τις μέρες που ήρθαν με ψύχρα και βροχές.

Αλλά ακόμα κι έτσι, τουλάχιστον οι μέρες ήταν ... ιδανικές για κλείσιμο στο σπίτι και μελέτη! Για ψώνια με έστειλε η κυρά χθες το απόγευμα, έφυγα καμαρωτός από το σπίτι και σε 10 λεπτά είχα γίνει καινούριος από τη μπόρα!

Ελπίζω τουλάχιστον να βγει σε καλό και να το πούμε... γούρι εκεί γύρω στα μεσάνυχτα και να βγει ένα ωραιο, ουράνιο τόξο του στοιχήματος, μετά και τα σημερινά ματσάκια του Champions League. Πάμε να τα δούμε...

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Τορίνο. Έπειτα από τη σκληρή, για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι, οι «ερυθρόλευκοι» του Τάκη Λεμονή γνωρίζουν καλά τις τεράστιες δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι», έπειτα και από την τριάρα από τη Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα, ξέρουν πως το παιχνίδι είναι must-win, το τόνισε ο Αλέγκρι και η φόρα από το 4-0 επί της Τορίνο, θα μπορούσε ν' αποτελέσει οδηγό. Από τα εφτά φετινά επίσημα ματς της Γηραιάς Κυρίας (εξαιρουμένου του Super Cup), το σκορ έχει ξεφύγει μονάχα στα τρία από αυτά τα παιχνίδια και ένας συνδυασμός νίκης των Ιταλών με Under 3,5 πληρώνει στο 1,95 στη Sportingbet.

Γιουβέντους – Ολυμπιακός με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Οφόε σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Ρόμα έχει ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν για το ματς με την Καραμπάκ και όπως συμβαίνει και με τη Γιουβέντους, ψάχνει κι αυτή η εκπρόσωπος του ιταλικού ποδοσφαίρου, την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Οι «τζιαλορόσι» έχουν καταφέρει να προηγούνται από το πρώτο μέρος σε κάθε νίκη που έχουν σημειώσει την τρέχουσα σεζόν και σε περίπτωση που έχουν την υπεροχή στο σκορ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, η Sportingbet πληρώνει στο 2,05!

Στη Μόσχα, όπου η Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ, μάλλον δεν περιμένουν και πολλοί να δουν... πανδαισία τερμάτων. Αυτό, διότι οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει δύο ή λιγότερα γκολ στα τελευταία εφτά εντός έδρας ματς στο Champions League, ενώ τα οχτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν επίσης ολοκληρωθεί στο Under. Στο 1,72 η απόδοση στη Sportingbet να μην ξεφύγει από τα 2,5 τέρματα και το αποψινό ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα