Κοβάσεβιτς: «Πολύ δύσκολο ματς αλλά θα παλέψουμε»!

Κοβάσεβιτς: «Πολύ δύσκολο ματς αλλά θα παλέψουμε»!

Κοβάσεβιτς: «Πολύ δύσκολο ματς αλλά θα παλέψουμε»!

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε τοποθετήσεις του για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός θυμήθηκε τα παλιά και έκανε λόγο για δύσκολη αποστολή των Πειραιωτών στο Τορίνο.

Ο Κοβάσεβιτς έκανε σχόλιο και στο κανάλι της Γιουβέντους. Μεταξύ άλλων είπε:
 
Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο ματς διότι ξυπνάει μνήμες από 2 ομάδες που έχω παίξει. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από Γιουβέντους και θυμάμαι και τα 2 γκολ με Ίντερ. Για εμάς τον Ολυμπιακό θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό με Γιουβέντους και γενικά ένας δύσκολος όμιλος αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο.
 
Επίσης επισήμανε:
 
Προσωπικά ήμουν πολύ χαρούμενος στην Γιουβέντους, μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή ομάδα. Ελπίζουμε για τον Ολυμπιακό πάντως να πάρουμε ένα καλό σκορ αύριο και να πάμε σπίτι χαρούμενοι. Με την Γιουβέντους είχαμε πολύ καλή ομάδα και είμαι περήφανος που έπαιξα δίπλα στον Ντελ Πιέρο και τον Πίπο Ιντζάγκι και από τις εμπειρίες με Ζιντάν, Τακινάρντι και Ντάβιντς. Θυμάμαι και την Λάτσιο με τον φίλο μου Περούτσι. Θυμάμαι και γκολ που έχω βάλει με Γιουβέντους, Σοσιέδαδ και φυσικά με Ολυμπιακό. Θυμάμαι και την αγάπη του κόσμου της Γιουβέντους και ότι μας είχε στηρίξει ακόμα και στην απώλεια τίτλων.

Best of internet