Γιαννακόπουλος: «Κομμάτι των επιτυχιών μας η Θύρα 13»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει παίξει η Θύρα 13 στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «αν δεν καθαρίσει, θα είστε όλοι απέναντί μου»!

Συγκεκριμένα, έγραψε σε σχόλιό του στο instagram το εξής:

«Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε: "Είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της 13 να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε;". Έχω να πω το εξής... Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας... Το τρίπτυχο διοίκηση - ομάδα - κόσμος μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης... Έτσι λοιπόν θα πρέπει και η 13 να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα χρησιμοποιώντας τον όρο Θύρα 13. Την πραγματική 13 την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της... Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει... Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους».

Λίγο αργότερα σε άλλη ερώτηση φίλου του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε σχετικά με το PAO Foundation το οποίο δεν προχωράει: «Πιο ξεκάθαρα από ότι είπα στην ανακοίνωση… Τέλος από εμένα το PF… Τα νούμερα δεν βγαίνουν. Μην προσπαθείς επίτηδες να δημιουργείς εντυπώσεις. Εγώ πάντα μιλάω ξεκάθαρα».

 

Best of internet