Φυντάνης και βλέπουμε στην ΑΕΛ...

Φυντάνης και βλέπουμε στην ΑΕΛ...

Gazzetta team
Φυντάνης και βλέπουμε στην ΑΕΛ...

bet365

Σαν να μην έφυγε ποτέ ο Ηλίας Φυντάνης. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ επιστρέφει αυτή την φορά ως βοηθός προπονητή και αν δεν βρεθεί τεχνικός θα κοουτσάρει την ομάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ!!!

Βρέθηκε νέος προπονητής στην ΑΕΛ που ουσιαστικά θα είναι βοηθός, αλλά αρχικά λογικά θα κάτσει στο πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτης του Ματάισεν. Ουσιαστικά και για να είμαστε ακριβείς δεν υπάρχει αντικαταστάτης, καθώς ο Ηλίας Φυντάνης επιστρέφει, αλλά το κάνει ως βοηθός προπονητή αυτού που θα αποκτηθεί και αν δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ξεκαθαρίζεται πως εφόσον βρεθεί προπονητής, αν ο Ηλίας Φυντάνης θέλει θα παραμείνει, αλλιώς θα γίνει και πάλι τεχνικός διευθυντήε μα άμεσο συνεργάτη τον Βασίλη Βάνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητού αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης στη θέση του Δημήτρη Σίτσα.

Ο Ηλίας Φυντάνης θα προπονήσει την ΑΕΛ αύριο και, εφόσον μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δεν ανευρεθεί κατάλληλος έλληνας προπονητής για την ΑΕΛ, θα κοουτσάρει την ομάδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον προσληφθεί νέος προπονητής και επιθυμεί να διατηρήσει ως βοηθό του τον κ. Φυντάνη, θα παραμείνει και ως βοηθός του νέου προπονητού.

Άλλως θα μεταπηδήσει στη θέση του τεχνικού διευθυντού με άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Βάνη, ο οποίος παραμένει στη θέση του.

2. Την Τετάρτη 27/9/2017 και ώρα 18:00 ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου σε όλους τους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ της Λάρισας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν τις τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στις συνεντεύξεις τύπου της Super League.

Για τη συμμετοχή των εκπροσώπων αρκεί απλή διαπίστευση.

Η ανοικτή συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα