Οι παίκτες της ΑΕΚ σε... ακτίνες

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε... ακτίνες

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες της ΑΕΚ σε... ακτίνες

bet365

Το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους παίκτες της ΑΕΚ, στη σημερινή τους νίκη-ανατροπή επί του Ολυμπιακού.
Η ΑΕΚ έκανε σήμερα μία επική ανατροπή επί του Ολυμπιακού και το gazzeta.gr περνά τους παίκτες της από... ακτίνες.
Ανέστης: Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ στο 32' είχε την πολύ καλή επέμβαση στη προσπάθεια του Καρσελά. Μετά το 0-2 ήταν ουσιαστικά... θεατής.
Γκάλο: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα από τον Μάριν, όχι μόνο επειδή ο Γερμανός σκόραρε, αλλά γιατί οι «ερυθρόλευκοι» αναπτύσσονταν από την πλευρά του. Στο 12' είχε ένα καλό σουτ που έβγαλε ο Καπίνο. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε κατά πολύ και ήταν ο πρώτος σε εύστοχα γεμίσματα για την Ενωση (3).
Βράνιες: Στο πρώτο μισό είχε «θέματα», όπως άλλωστε όλη η αμυντική γραμμή της Ενωσης. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε και μετά το 55' οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλούσαν. Εβγαλε 90λεπτο με 0 λάθη!
Τσόσιτς: Στη φάση του πρώτου γκολ πάει σε δεύτερο χρόνο πάνω στον Μάριν, ενώ «χάνει» και τον Καρσελά σε εκείνη του 32'. Στο δεύτερο μισό αντίθετα ήταν πάρα πολύ καλός.
Μπακάκης: Στο πρώτο ημίχρονο επειδή ο Κλωναρίδης «έκοβε» στην αντίπαλη περιοχή, βρέθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις εν μέσω 2 αντιπάλων. Στο δεύτερο μισό με τον Μάνταλο στη πλευρά του είχε βοήθειες και μάλιστα στο 56' άγγιξε το γκολ.
Γιόχανσον: Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου κάπου «χάθηκε», αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβασε ρυθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο ήταν οι πρώτοι πασέρ της ΑΕΚ (από 8). Παράλληλα δεν υπέπεσε σε λάθος!
Σιμόες: Ο άτυχος του σημερινού ντέρμπι. Χτύπησε νωρίς και αντικαταστάθηκε στο 29', ενώ ήδη έπαιζε για αρκετά λεπτά τραυματίας. Ετσι είχε πολλά ελαφρυντικά.
Χριστοδουλόπουλος: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Σημείωσε 2 γκολ (το δεύτερο ΜΑΓΕΙΑ), πλαγιοκόπησε, είχε πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ-κόρνερ και ήταν μία διαρκής απειλή για την αντίπαλη εστία (έκανε τις 7 από τις 18 τελικές της Ενωσης).
Μάνταλος: Η μετατόπισή του στην αριστερή πλευρά, ήταν από τις κινήσεις που έκριναν στο ντέρμπι. Εξαιρετικός στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού, το κερασάκι στη τούρτα ήταν το νικητήριο γκολ που πέτυχε.
Κλωναρίδης: Ξεκίνησε στο αριστερό άκρο, αλλά ουσιαστικά γίνονταν δεύτερος φορ και «χάνονταν». Πέρασε... απαρατήρητος και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.
Αραούχο: Ηταν «μέσα» σε πολλές φάσεις και απείλησε στο 2', στο 59', στο 73' και το 87'. Τα τελειώματά του δεν ήταν καλά, αλλά πιστώνεται την ασίστ στο πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου και ότι έτρεξε και πίεσε όσο μπορούσε.
Γαλανόπουλος: Μπήκε στο 28' και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πίεσε, έτρεξε και στο δεύτερο μισό επιβεβαίωσε πως έχει πάρα πολλά πνευμόνια. Μάλιστα υπέπεσε σε μόλις 1 λάθος.
Λιβάια: Η είσοδός του άλλαξε τη ροή του αγώνα. Επαιξε κυρίως πίσω ή στο πλευρό του Αραούχο (ουσιαστικά ήταν επιθετικό δίδυμο) και το νικητήριο γκολ ήταν προϊόν προσωπικής του ενέργειας. Εφτιαξε και άλλες φάσεις (όπως π.χ. εκείνη του Αραούχο στο 59') και μαζί με τους Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο είναι στη πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
Αϊντάρεβιτς: Πέρασε στις καθυστερήσεις αντί του Χριστοδουλόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα