Χιρόνα - Μπαρτσελόνα 0-3

Gazzetta team
Χιρόνα - Μπαρτσελόνα 0-3

bet365

Με την Χιρόνα να... βάζει ένα χεράκι -πέτυχε δύο αυτογκόλ- και τον Σουάρες σκόρερ, η Μπαρτσελόνα πήρε νίκη εκτός (0-3), έκανε το 6x6 στην La Liga και βρέθηκε ξανά στο +7 από την Ρεάλ.

Λίγες μέρες μετά την μεσοβδόμαδη παράσταση με την Εϊμπάρ και λίγες πριν την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Champions League, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε από την νεοφώτιστη, Χιρόνα, φτάνονας τις 6 νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Για τους Blaugrana δεν σκόραρε ο Μέσι, καθώς... ξεπετάχτηκε ο δεύτερος σκόρερ τους φέτος, που είναι τα αυτογκόλ με τρία. Η διαφορά από την πρωταθλήτρια, Ρεάλ, πήγε ξανά στους 7 βαθμούς, ενώ από τη 2η, Ατλέτικο, στους 4. Με γκολ γιόρτασε τα 100 ματς με τους Καταλανούς στην La Liga ο Σουάρες.

Καλά μπήκε στο πρώτο μέρος η Μπαρτσελόνα. Ο Ιραϊθόθ απέκρουσε το σουτ του Αλέις Βιδάλ (4') και ο Σουάρες πλάσαρε άουτ μέσα από την περιοχή (9') και η Χιρόνα είχε την καλύτερη φάση της με το σουτ του Ντάγκλας Λουίζ που απέκρουσε δύσκολα ο Τερ Στέγκεν (12'). Οι Blaugrana άνοιξαν το σκορ στο 17'. Σε εκείνο το σημείο ο Ιραϊθόθ έβγαλε το φάουλ του Μέσι και από το κόρνερ ο Τζόρντι Αλμπα έκανε το μακρινό βολέ και ο Αδάι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1). Στο επόμενο κομμάτι του ματς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κυκλοφόρησε μπάλα και είχε τον πλήρη έλεγχο. Ο πορτέρο των γηπεδούχων ήταν ο καλύτερος παίκτης του βάζοντας ακόμα δύο επεμβάσεις στην εμφάνισή του σταματώντας τον Αλμπα (34') και το καλό σουτ του Σουάρες (36'), ενώ η κεφαλιά του Παουλίνιο πέρασε έξω (37') για να λήξει το πρώτο μέρος με 0-1.

Οι Καταλανοί καθάρισαν το ματς νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 48' ο Αλέις Βιδάλ έφυγε από δεξιά, έκανε το τακουνάκι, ο Σουάρες προσπάθησε αλλά δεν βρήκε με τον ίδιο τρόπο την μπάλα, η οποία βρήκε στον Ιραϊθόθ και πήγε στα δίχτυα (0-2). Η Χιρόνα προσπάθησε να απαντήσει, όμως δεν τα κατάφερε δύο φορές από αέρος, με τον Ντάγκλας Λουίζ να μην βρίσκει στόχο (50') και τον Αλούνγκα να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Τερ Στέγκεν (55'). Εκείνη που σκόραρε ξανά ήταν η Μπάρτσα. Στο 69' ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε ωραία κίνηση και μπαλιά για τον Σουάρες, ο οποίος τελείωσε ψύχραιμα τη φάση για το 0-3, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς στις καθυστερήσεις το φάουλ του Μέσι πέρασε άουτ.

Χιρόνα (Πάμπλο Ματσίν): Ιραϊθόθ, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Χουάνπε, Μαφέο (79' Μάρλος), Αδάι (69' Μοχίκα), Πορτού, Πονς, Αλέις Γκαρθία, Ντάγκλας Λουίζ, Ολούνγκα (60' Καγιόντε).

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Αλμπα, Ουμτιτί, Μασεράνο, Αλέις Βιδάλ (81' Αντρέ Γκόμες), Παουλίνιο (66' Μπουσκέτς), Ράκιτιτς, Ινιέστα (80' Ντένις Σουάρεθ), Σέρτζι Ρομπέρτο, Μέσι, Σουάρες.


All Goals & highlights - Girona 0-3 Barcelona... από fififilive

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα