Πανέτοιμη για τον Ατρόμητο η Λαμία

Gazzetta team
Πανέτοιμη για τον Ατρόμητο η Λαμία

bet365

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της Λαμίας για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Μπάμπη Τεννέ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι νεοφώτιστοι φιλοξενούνται το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:15 από τους Περιστεριώτες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Μπάμπη Τεννέ να παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Μπουλούλης, Λινάρδος, Ντακόλ και Κρισάντους, που αγωνίστηκαν στο κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ. Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για την Αθήνα.

Η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Πίτκας, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Ακόστα, Φράγκος, Πίτι, Βάντερσον, Τσούκαλος και Βουό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα