Ο Πατράλης ήρθε για να μείνει...

Γιώργος Ντυμένος
Ο Πατράλης ήρθε για να μείνει...

bet365

Ο πιτσιρικάς από τη Νέα Ροδεστό πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Πλατανιά και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κρατήστε αυτό το όνομα, Μανώλης Πατράλης λέγεται, είναι 19 ετών και μετά το «αγροτικό» που έκανε πέρσι στον Αιγινιακό, πραγματοποιεί τα νηπιακά του βήματα στη μεγάλη κατηγορία με την φανέλα του Πλατανιά. «Απόφοιτος» των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μόλις στα 16 του έγινε επαγγελματίας και πριν παραχωρηθεί δανεικός στους Κρητικούς, επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «ερυθρόλευκους» και ο νεαρός ανασταλτικός μέσος άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Γεννημένος τον Φλεβάρη του 1997 στη Νέα Ροδεστό της Θεσσαλονίκης, πιτσιρικάς ξεκίνησε από την τοπική ομάδα του Αστέρα. Οχι με βλέψεις για ψηλά. Μαζί με φίλους του από την γειτονιά, έκαναν το... αυτονόητο για παιδιά της ηλικίας των 5 και 6 ετών. Πήγαν για μπάλα. Ο καιρός πέρναγε, ο μικρός τα πήγαινε μια χαρά και στα 12 του μετά από ένα τουρνουά που συμμετείχε, πέρασε τη πόρτα της Τούμπας. Αρχικά για την Κ20 και ύστερα για τη πρώτη ομάδα. Πλέον το νερό είχε μπει στο αυλάκι και μόνο το ότι έκανε προπονήσεις με τους μεγάλους, ήταν για εκείνον ένα «σχολείο».
Ο πιτσιρικάς που έπαιζε «κόφτης» από τα γεννοφάσκια του, ήταν πια ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τη περασμένη σεζόν έκανε το «αγροτικό» του στην Football League και από το καλοκαίρι έγινε κάτοικος Χανίων. Ο Γιώργος Παράσχος δείχνει να τον πιστεύει πολύ - γιατί όχι άλλωστε; - μετρά ήδη 3 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και χθες χρίστηκε σκόρερ.
Μετά τη λήξη του ματς το τηλέφωνο «έσπασε» από τους δικούς του ανθρώπους που του έδωσαν συγχαρητήρια, αλλά εκείνος συνεσταλμένος γαρ, απλά έλεγε «ευχαριστώ». Αυτό το έχει, είναι μαζεμένος πολύ. Αλλά παραμένει παιδί και για αυτό περνά αρκετό από τον ελεύθερό του χρόνο μπροστά από την κονσόλα του playstation. Αλλωστε αυτό κάνουν και οι πολύ μεγαλύτεροι. Οσο για την ομάδα από το εξωτερικό που επιλέγει, αυτή είναι η Λίβερπουλ. Αδιαπραγμάτευτα. Ελέω πατέρα «κόλλησε» με τους reds και μικρός έβλεπε τον Στίβεν Τζέραρντ να κάνει... παπάδες στη θέση που πλέον παίζει και εκείνος. Στο ερώτημα αν έχει κάποιο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα, η απάντηση φαντάζει αυτονόητη...
Του αρέσουν και οι ταινίες δράσης, όπως και η «απόδραση» για έναν καφέ με φίλους στη πόλη των Χανίων. Πλέον αιωρείται ένας... μύθος που απομένει να απαντηθεί. Στον Πλατανιά υπάρχει ένας... άγραφος νόμος, ότι όποιος σκοράρει για πρώτη φορά ως παίκτης της ομάδας θα πρέπει να φέρει γλυκά. Αλλιώς απειλείται με... ξύρισμα της κεφαλής. Εάν τον δούμε το Σάββατο στη Ριζούπολη γουλί, αυτό θα σημαίνει πώς το... ξέχασε. Αλλά η ουσία είναι πως ο Πατράλης με το «καλημέρα» στη σεζόν δείχνει πώς ήρθε για να μείνει. «Εξάρι» με πνευμόνια, διάθεση και δύναμη, στον αγώνα της Τετάρτης απέδειξε πως «έχει» και το γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα