Διάστρεμμα ο Κρέσπο στην προπόνηση

Διάστρεμμα ο Κρέσπο στην προπόνηση

Gazzetta team
Διάστρεμμα ο Κρέσπο στην προπόνηση

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (21/9), μετά το διάστρεμμα το οποίο υπέστη, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει την Παρασκευή (22/9).

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Θέλτα – Χετάφε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , είναι βέβαιος πως η δουλειά που γίνεται θα συμβάλλει στην συνεχή βελτίωση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πως υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που επιδέχονται διόρθωσης, ώστε η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο, αποχώρησε και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Παρασκευή (22.09). Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας λόγω των ενοχλήσεών του στον τένοντα του προσαγωγού. Ο Ζέλικο Μπρκιτς άρχισε να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων, ο Ντόριαν Λεβέκ έκανε προπόνηση φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης, ενώ ο Μάριν Λέοβατς προπονήθηκε κανονικά.

Την Πέμπτη (21.09) οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και την τακτική.

Την Παρασκευή (22.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα