Ζντιέλαρ στο gazzetta.gr: «Ο καθένας ξέρει πόσο σημαντικό είναι να νικάς στα ντέρμπι»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ζντιέλαρ στο gazzetta.gr: «Ο καθένας ξέρει πόσο σημαντικό είναι να νικάς στα ντέρμπι»

bet365

Ο Σάσα Ζντιέλαρ μίλησε στο gazzetta.gr, από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», για τη σπουδαιότητα του ματς με την ΑΕΚ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο για να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την πραγματική του αξία.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Θέλτα – Χετάφε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Είναι ο μόνος παίκτης που ξεκίνησε βασικός και στα δύο ματς με τον Αστέρα. Ο Χάσι τον εμπιστεύεται και εκείνος το απολαμβάνει. Και καλά κάνει.

Ο Σέρβος μέσος, μιλώντας στο gazzetta.gr. από τη μικτή ζώνη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στο ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» μιας και στην ομάδα βρίσκονται αρκετοί νέοι παίκτες.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και να βλέπω να μου δίνει ευκαιρίες. Έπαιξα σε τρεις μέρες δύο ματς και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό», τόνισε ο μέσος των πρωταθλητών για τον χρόνο που πήρε στα δύο κολλητά ματς με τους Αρκάδες και στη συνέχεια σχολίασε για το ματς με τον Αστέρα:

«Όπως είδατε ήταν ένα πολύ σφιχτό ματς, ο Αστέρας μας δυσκόλεψε αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη».

Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τι διαφορετικό να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό σ' αυτό το ματς;

«Ο καθένας γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να νικάς στα ντέρμπι. Έχουμε στο πρωτάθλημα δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και για μας είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Οι ισοπαλίες ήρθαν κόντρα σε δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά και μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα. Τώρα, θα έχουμε ανοιχτό παιχνίδι και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τί μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο».

Μετά τις δύο ισοπαλίες, πιστεύεις ότι ίσως σας ασκείται άδικη κριτική;

«Αυτή η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, το έχουμε δείξει. Έχουμε παίξει μόλις σε 6 ματς για όλες τις διοργανώσεις, είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος και χρειαζόμαστε χρόνο επειδή είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες».

Είσαι στην ομάδα από τους... παλιούς. Ποια είναι η διαφορά που βλέπεις να υπάρχει φέτος συγκριτικά με πέρυσι;

«Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος παίζουμε και στο Champions League. Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις ματς κάθε τρεις μέρες, είναι δύσκολο αυτό. Όμως, πιστεύω, όπως είπα και πριν ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα