Ξανά στο «μικροσκόπιο» της FIFA η Τσέλσι

Ξανά στο «μικροσκόπιο» της FIFA η Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Ξανά στο «μικροσκόπιο» της FIFA η Τσέλσι

bet365

Τον τρόπο με τον οποίο η Τσέλσι προσεγγίζει ξένους ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών και τους ενσωματώνει στα τμήματα υποδομής της, θα ελέγξει η FIFA.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λάτσιο – Νάπολι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε σχετικά τους «μπλε» για την έρευνα που θέλει να πραγματοποιήσει στα στοιχεία και τον τρόπο με τον οποίο έχουν βρεθεί αρκετοί ανήλικοι ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Οι παρατυπίες στο συγκεκριμένο θέμα, ήταν ο λόγος για τον οποίο οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης τιμωρήθηκαν με εμπάργκο μεταγραφών στο πρόσφατο παρελθόν.

Η Τσέλσι έχει απασχολήσει ξανά τη FIFA για το συγκεκριμένο ζήτημα της απόκτησης νεαρών ποδοσφαιριστών, τόσο το 2007 με την περίπτωση του Γκαέλ Κακουτά, όσο και δύο χρόνια αργότερα με τον Μπερνάρ Τραορέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα