«Όλοι» μέσα (και) για το Κύπελλο!

Γιώργος Τσακίρης
«Όλοι» μέσα (και) για το Κύπελλο!

bet365

Ο Χιμένεθ άφησε εκτός μόνο τρεις, τους Βράνιες - Γιόχανσον και Κλωναρίδη για το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Λαμία στην Ριζούπολη ενώ αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην 11αδα

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Λαμία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων» στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι μοναδικοί παίκτες που άφησε εκτός ο Μανόλο Χιμένεθ και επέλεξε ξεκάθαρα να τους ξεκουράσει ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι οι Βράνιες και Γιόχανσον (ενώ και ο Κλωναρίδης επιλέχθηκε να ξεκουραστεί)! Η επιλογή προσώπων από τον Σεβιγιάνο κόουτς αναδεικνύει την επιθυμία του να πάρουν όλοι στην ομάδα πολύ σοβαρά το ματς.

Επιστροφή στην αποστολή για τους έως πρότινος τραυματίες Σιμόες και Γαλανόπουλο οι οποίοι υπολογίζονται για το ματς Κυπέλλου και ως εκ τούτου (και) για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 20 επιλογές υπάρχει (και) το όνομα του Πατίτο ο οποίος ήταν εκτός στα τελευταία παιχνίδι για το πρωτάθλημα...

Οι 20 που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός για το αυριανό ματς (κεκλεισμένων των θυρών) στην Ριζούπολη (20:30 Cosmote TV) είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Ροντρίγκες, Γιούσης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Η λογική ...λέει πως ο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Θα επιλέξει να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές όπως ο Τρίσταστον που έχει να αγωνιστεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στον Τζανετόπουλο και τον Βινίσιους και αρκετούς ακόμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα