Ολυμπιακός: Η επίσκεψη της Ακαδημίας στο Πολεμικό Μουσείο (pics)

Ολυμπιακός: Η επίσκεψη της Ακαδημίας στο Πολεμικό Μουσείο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επίσκεψη της Ακαδημίας στο Πολεμικό Μουσείο (pics)

bet365

Η ομάδα Κ-13 του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του προγράμματος "Life Outside the Box" επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο σε μία ακόμα σχετική εκπαιδευτική ερυθρόλευκη πρωτοβουλία.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που έχει τον τίτλο "Life Outside the Box", η ομάδα Κ-13 επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο της Ελλάδας στην Αθήνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους κ. Χρήστο Σκαλτσά, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να θαυμάσουν την ιστορία της Ελλάδος. Μέσα από την ξενάγησή τους έμαθαν πολλά για τους ήρωες των πολέμων της χώρας μας, είδαν τα όπλα που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι τους, από την αρχαιότητα έως σήμερα αλλά και ιερά μας κειμήλια. Στο Πολεμικό Μουσείο υπάρχει φωτογραφικό αρχείο με 70.000 τεκμήρια από το 1897 έως το 1970, 25.000 αντικείμενα από την αρχαιότητα έως σήμερα αλλά και σπάνιο κινηματογραφικό αρχείο.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Πολεμικού Μουσείο για την φανταστική ξενάγηση και τα "μαθήματα" ιστορίας προς τα παιδιά της Κ-13. Ο Ολυμπιακός φροντίζει καθημερινά ώστε τα παιδιά του να δουλεύουν πέρα από το ποδόσφαιρο και σ' άλλους τομείς όπως είναι η εκπαίδευση και η πνευματική τους καλλιέργεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα