Αζάρ: «Κατάλαβα βελτίωση από την πρώτη εβδομάδα με τον Κόντε»!

Αζάρ: «Κατάλαβα βελτίωση από την πρώτη εβδομάδα με τον Κόντε»!

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ: «Κατάλαβα βελτίωση από την πρώτη εβδομάδα με τον Κόντε»!

bet365

Σε τακτικό επίπεδο, ο Εντέν Αζάρ έχει κερδίσει πολλά περισσότερα δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, συγκριτικά με την συνεργασία που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ»...

Βαλένθια - Μάλαγα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ροντρίγκο Μορένο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός που ακόμα δεν βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο ώστε να βγάλει 90λεπτο, έχοντας επανέλθει από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το καλοκαίρι στον αστράγαλο, δήλωσε πως από τις πρώτες κιόλας ημέρες της επιστροφής του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τη συμμετοχή του στις ασκήσεις τακτικής του Κόντε, αισθάνθηκε άμεση βελτίωση στον εαυτό του...

«Οφείλουμε να καταλαβαίνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όσα μας ζητάει ο προπονητής μας στο θέμα της τακτικής που θα εφαρμόζουμε στο γήπεδο κι εγώ προσωπικά αισθάνθηκα από την πρώτη εβδομάδα, κιόλας, πως είχα βελτιωθεί και αντιλαμβανόμουν τα πράγματα πιο καθαρά. Άλλωστε, ο Κόντε δεν το έχει δείξει μονάχα στην Τσέλσι αυτό, αλλά και στη Γιουβέντους. Έχει ακόμα αρκετά καλά χρόνια προπονητικής μπροστά του...» ανέφερε ο Εντέν Αζάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα