Πάει για… του χρόνου ο Γλύκος

Πάει για… του χρόνου ο Γλύκος

Σταύρος Σουντουλίδης
Πάει για… του χρόνου ο Γλύκος

bet365

Η αποθεραπεία του Ελληνα «πορτιέρο» πηγαίνει καλά, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ δε θέλουν να τον πιέσουν και η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται να γίνει με τη νέα χρονιά. Τι ισχύει με Μυστακίδη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου τον περασμένο Μάιο ήταν δεδομένο ότι θα τον κρατήσει για περισσότερο από έξι μήνες εκτός δράσης. Υπήρξε και ένα πρόβλημα στο χόνδρο που καθιστούσε ακόμη πιο μεγάλο το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα.

Η αποθεραπεία του Έλληνας τερματοφύλακα, που την Τρίτη θα μεταβεί μαζί με το Μάριν Λέοβατς στη Γερμανία, πάει πολύ καλά, έχει ήδη αρχίσει τρέξιμο, αλλά στον ΠΑΟΚ, καλά κάνουν και δε βιάζονται και δεν τον πιέζουν γνωρίζοντας πως θα πρέπει να πάει πιο αργά και σε μεγαλύτερο εύρος ημερών σε σχέση με τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θ' αρχίσει να παίρνει κομμάτια της προπόνησης και σιγά σιγά θα μπει σε πλήρη ρυθμό με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα