Η καθιέρωση του Χανιώτη Κοκκαλά

Δημήτρης Τομαράς
Η καθιέρωση του Χανιώτη Κοκκαλά

bet365

Ο Χανιώτης κίπερ Αντώνης Κοκκαλάς αξιοποιεί την ευκαιρία που του δίνεται μετά τον τραυματισμό του Ομπερχάουζερ και καθιερώνεται στην 11άδα του Πλατανιά.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Πλατανιάς έχει παράδοση τα τελευταία χρόνια σε καλούς Έλληνες κίπερ. Μετά τον Σωτηρίου έρχεται η ευκαιρία του Κοκκαλά. Ο 25χρονος ύψους 1,84 μέτρων πορτιέρε από τα Χανιά μετά τον τραυματισμό του Ομπερχάουζερ έχει πάρει χρίσμα βασικού και δείχνει με την παρουσία του ότι μπορεί να συνεχίσει έτσι και να καθιερωθεί για τα καλά. Ο Κοκκαλάς έχει 2 ματς φέτος στην Λίγκα και έχει δεχθεί 1 γκολ ενώ ο Ομπερχάουζερ βασικός στις 2 πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν είχε δει την εστία του να παραβιάζεται 3 φορές. Πέρυσι ο Αντώνης Κοκκαλάς είχε στο σύνολο 12 ματς με την φανέλα της ομάδας της Κρήτης. Με τον Πλατανιά έχει συμβόλαιο έως το 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα