Ξανά όχι για το ΔΑΚ Λαμίας

Gazzetta team
Ξανά όχι για το ΔΑΚ Λαμίας

bet365

Νέος έλεγχος έγινε την Δευτέρα στο ΔΑΚ Λαμίας, ώστε να δοθεί άδεια χρησιμοποίησης του γηπέδου από την τοπική ομάδα, με τους εκπρόσωπους της Λίγκας να δίνουν και πάλι αρνητική εισήγηση.

Ούτε την Δευτέρα κατάφερε να πάρει αδειοδότηση το ΔΑΚ Λαμίας. Η τοπική ομάδα, έχει δώσει τα δύο πρώτα της εντός έδρας παιχνίδια της στο Περιστέρι και ελπίζει πως την έκτη αγωνιστική με τον Πανιώνιο θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα.

Το πρωί της Δευτέρας, εκπρόσωποι της Λίγκας βρέθηκαν στο ΔΑΚ ώστε να εξετάσουν και πάλι το γήπεδο μετά τις... τρύπες που έκλεισε ο Δήμος, όμως και πάλι η εισήγηση ήταν αρνητική. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο υπάρχει ενημέρωση πως αυτό που απομένει είναι η τοποθέτηση ακόμα ενός πυλώνα.

Πάντως, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εκ νέου έλεγχος και τότε θα κριθεί οριστικά αν η Λαμία θα δώσει το επόμενο εντός έδρας της παιχνίδι (με τον Πανιώνιο την έκτη αγωνιστική) στην έδρα της, ή θα συνεχίσει να... φιλοξενείται στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα