Για τη μοναξιά της κορυφής η ΑΕΚ!

Κώστας Ζάλιαρης
Για τη μοναξιά της κορυφής η ΑΕΚ!

bet365

Με φόρα από το «διπλό» στη Ριέκα, η ΑΕΚ φιλοξενείται στο... Περιστέρι από τη Λαμία κα και έχει τη μεγάλη ευκαιρία ν' απολαύσει το ρετιρέ της Super League! Οφείλει να ξυπνήσει και αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, εν μέσω διοικητικών εξελίξεων...

Η ΑΕΚ, αφού έδειξε ότι... επέστρεψε και στα ευρωπαϊκά «λημέρια» μετά το 2-1 επί της Ριέκα, φιλοξενείται από τη Λαμία (20:30, Novasports1) για την 4η «στροφή» της Super League. Στο -1 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό έπειτα και από την ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου, η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο ρετιρέ και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί και φυσικά να κοντράρει τον ενθουσιασμό των νεοφώτιστων μετά τη δική τους εκτός έδρας νίκη (3-1) επί των Αρκάδων στην Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» του Μαρίνου Ουζουνίδη έπειτα και από την ήττα (1-0) από την Κέρκυρα ξέρουν πολύ καλά πως πρέπει άμεσα να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό, πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που εμφανίζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στο φετινό πρωτάθλημα.

Τσέλσι – Αρσεναλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Αζάρ σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Απέναντι στο «τριφύλλι», το καλοδουλεμένο σύνολο του Απόλλωνα Σμύρνης, που πήρε παλικαρίσια ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική και σίγουρα πηγαίνει σήμερα (16:00, Novasports2) στη Λεωφόρο με στόχο να πάρει κάτι θετικό και από αυτό το ματς. Τις ώρες που θα προηγηθούν της αναμέτρησης, θα σημειωθεί και το δεύτερο ραντεβού Αλαφούζου – Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αφού αναμένονται διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό...

Η ΑΕΛ, όπου επικρατεί γκρίνια έπειτα από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τον ένα βαθμό έπειτα από τρία παιχνίδια, υποδέχεται τον Ατρόμητο (18:15 Novasports2). Οι «βυσσινί» έχουν πλέον τον Ματάισεν στον πάγκο έπειτα και από την απόλυση του Πάους και ευελπιστούν να ευνοηθούν από την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία. Οι Περιστεριώτες, από την πλευρά τους, ακόμα προσπαθούν να βρουν την ταυτότητά τους, με τον Νταμίρ Κάναντι να συνεχίζει τη δουλειά, με απώτερο σκοπό για το σημερινό παιχνίδι, την επαναφορά στα «τρίποντα» έπειτα και από την «λευκή» ισοπαλία με τον ΠΑΣ πριν από μια εβδομάδα.

Η Κέρκυρα που πανηγύρισε μεγάλη νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, έχει ταξιδέψει στην Κρήτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά (18:15, Novasports3). Δίχως προβλήματα οι Φαίακες του Αλέκου Βοσνιάδη, δεν ετοιμάζει αλλαγές ο Γιώργος Παράσχος για τους Χανιώτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 16/9

Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Κυριακή 17/9

16:00 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης

18:15 ΑΕΛ – Ατρόμητος

18:15 Πλατανιάς – Κέρκυρα

20:30 Λαμία - ΑΕΚ

Δευτέρα 18/9

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (Novasports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα