Μπραντάο: «Γιατί να μη κάνουμε την έκπληξη;»

Gazzetta team
Μπραντάο: «Γιατί να μη κάνουμε την έκπληξη;»

bet365

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Λεβαδειακού πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη ο Μπραντάο, ο οποίος μετά το ματς τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι – Αρσεναλ, ώρα 15:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το τέρμα που πέτυχα αλλά και για τη νίκη, να συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το σημερινό αποτέλεσμα, άλλαξε όλη η φιλοσοφία της ομάδας. Βάλαμε ένα σημαντικό γκολ, παίξαμε πολύ καλά σε αυτά τα πρώτα τέσσερα ματς και πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Έχουμε πολλή δουλειά στις προπονήσεις».

Για το τι περίμενε να συναντήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Λεβαδειακό: «Όταν ο Ζοσέ Ανιγκό με πήρε και μου είπε να έρθω, δεν το σκέφτηκα. Μου είπε πως θα φτιάξουμε δυνατή και καλή ομάδα. Βρήκα καλούς παίκτες, προπονητή, καλή φιλοσοφία ομάδας. Είμαστε έτοιμοι όλοι για ένα καλό πρωτάθλημα, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε με πολλή δουλειά. Γιατί να μην κάνουμε την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα