Πρίγιοβιτς: «Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα»

bet365

Στην ανάγκη αλλαγής της εικόνας του ΠΑΟΚ στάθηκε ο σκόρερ του γκολ με τον Παναιτωλικό Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά ο Σέρβος που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους Θεσσαλονικείς τόνισε: «Είναι μια σημαντική νίκη, γιατί δεν παίζουμε στο επίπεδο που θέλουμε αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ έντονα, είπαμε κάτι στην προπόνηση που δεν το κάναμε. Όταν το κάναμε για ένα δεκάλεπτο πετύχαμε το γκολ. Πρέπει να το διορθώσουμε, να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είναι αρχή της σεζόν, είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς. Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα, όταν πρέπει στην αρχή να βρει μια ομάδα τους αυτοματισμούς της. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς από σήμερα και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Για την δική του εμφάνιση: «Η δουλειά μου είναι στην περιοχή και να δέχομαι μπαλιές όταν θα τροφοδοτούμαι σωστά θα κάνω ευκαιρίες. Σήμερα είχα μία και έγινε γκολ. Έχουμε καλούς παίκτες και θα με βοηθήσουν να βρω τα πατήματα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα