Περιμένει πολλά παραπάνω από Μίλιτς ο Χάσι

Περιμένει πολλά παραπάνω από Μίλιτς ο Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει πολλά παραπάνω από Μίλιτς ο Χάσι

bet365

Ο Χάσι φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον Μίλιτς και ο Κροάτης κινδυνεύει να μπει στην ίδια λίστα με Ανσαριφάρντ, Μάρτινς και άλλους εκτός πλάνων παίκτες.

Ο Μίλιτς με δεδομένα τα προβλήματα στα μετόπισθεν θα μπορούσε να είναι μία επιλογή για το αριστερό άκρο του Ολυμπιακού για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Μπέσνικ Χάσι τον έκοψε από την αποστολή για το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης δείχνοντας ότι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος ενώ θυμίζουμε πως τον είχε βγάλει εκτός νωρίτερα και από την ευρωπαϊκή λίστα. Όλα δείχνουν πως ο Κοσοβάρος περιμένει πολλά περισσότερα από εκείνον με τον Κροάτη να κινδυνεύει να μπει στο ίδιο... γκρουπ με περιπτώσεις όπως των Καρίμ και Αντρέ Μάρτινς.

Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι – Αρσεναλ, ώρα 15:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα