Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς - Κέρκυρα 0-0 (vid)

bet365

Πλατανιάς και Κέρκυρα είχαν από ένα καλό 45λεπτο, μένοντας στο 0-0 στα Χανιά κυρίως χάρη στις καθοριστικές επεμβάσεις του Γιαννακόπουλου! Παραμένουν χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, στους τέσσερις βαθμούς οι Φαίακες.
Πλατανιάς και Κέρκυρα είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τους Φαίακες να κρατούν όμως το μηδέν στο τέλος χάρις σε τουλάχιστον τρεις μεγάλες επεμβάσεις του κίπερ Γιαννακόπουλου. Το τελικό 0-0 σαφώς και δεν ήταν καλό για τον γηπεδούχο Πλατανιά που ακόμα δεν έχει νίκη στην Λίγκα.
ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Πλατανιάς 4-3-3 με Κοκκαλά κίπερ, Βάντερσον, Καρυπίδη, Στάθη και Πλιάτσικα πίσω, Πριντέτα και Ντεβέσα άξονα και Στανισάβλιεβιτς επιτελικός και τριάδα με Κοροβέση, Ενσικουλού και Μπούτνικ στην επίθεση. Ο Παράσχος είχε και... ανακατατάξεις στο ματς όταν πέρασε πίσω στην άμυνα τον Πριντέτα για να παίξει πιο μπροστά ο Στάθης.
Η Κέρκυρα με Γιαννακόπουλο κίπερ, Γκόμες, Γρομητσάρη, Ιωάννου και Σοϊλέδη σε άμυνα, Σιόντη και Μπαλάφα στο κέντρο και Σπίνουλα, Βιερά και Επστάιν οι τρεις πίσω από τον στράικερ Παμλίδη.
ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Στο α' μέρος η Κέρκυρα ήταν πιο κινητική και απειλητική επιθετικά σε σχέση με τον αντίπαλό της και ας έβαλε γκολ που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 18'. Ήταν γκολ με κεφαλιά του Μπούτνικ που δεν μέτρησε. Η Κέρκυρα είχε μεγάλο τετ α τετ με τον Επστάιν στο 28' που έβγαλε ο Κοκαλάς ενώ αμέσως μετά ο πορτιέρε των Χανιωτών έβγαλε και κακό διώξιμο προς τα πίσω του Πλιάτσικα.
Οι Φαίακες είχαν και φάση στο 38' με τον Ντουάλα που από εξαιρετική θέση έκανε... τσαφ και δεν μπόρεσε να σουτάρει για να σκοράρει. Εν τέλει το α' μέρος έκλεισε στο 0-0.
ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στην επανάληψη τα δεδομένα άλλαξαν και ο Πλατανιάς πήρε για τα καλά το πάνω χέρι σε φάσεις. Στο 47' ο Ντεβέσα είχε ένα καλό και τεχνικό σουτ λίγο έξω. Στο 63' ο Ισπανός είχε μία ακόμα φάση με τον Σιόντη να κόβει καίρια την μπάλα και ενώ πήγαινε στα δίχτυα και με τον Γιαννακόπουλο εξουδετερωμένο. Στο 79' ο Γιαννακόπουλος είχε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Μπούτνικ. Η Κέρκυρα είχε πολύ καλή στιγμή με τον Γκόμες αφύλαχτο να κάνει σουτ λίγο άουτ.
ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στο 88' ο Γιαννακόπουλος είχε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπούτνικ και στο 90' ακόμα μία σε σουτάρα του Ντεβέσα. Έμεινε έτσι το 0-0.
MAN OF THE MATCH: Ο Γιαννακόπουλος. Μεγάλες επεμβάσεις από τον κίπερ της Κέρκυρας ειδικά στο β' μέρος.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Ντεβέσα από τον Πλατανιά έχει κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Μεγάλη προσπάθεια στα μετόπισθεν της Κέρκυρας οι Σιόντης και Γρομητσάρης.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Επστάιν και Μπούτνικ είχαν χαμένες φάσεις για να βρουν δίχτυα. Ο Εσπτάιν τετ α τετ και ο Μπούτνικ καλές ευκαιρίες κυρίως με κεφαλιές.
Η ΓΚΑΦΑ: Τόσο το τετ α τετ που έχασε ο Επστάιν όσο και οι χαμένες ευκαιρίες του Μπούτνικ.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστά ακυρώνεται το γκολ του Πλατανιά στο α' μέρος. Οι δύο ομάδες ζητούν από ένα πέναλτι και τα πιο πολλά λάθη έγιναν σε φάουλ και κάρτες.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Μοιρασμένο το ματς στα Χανιά. Οι Πλατανιάς και Κέρκυρα είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Στο τέλος όμως ο πορτιέρε Γιαννακόπουλος κράτησε το μηδέν για τους Φαίακες.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης (41’ λ.τρ. Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (77’ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης (82’ Στόιτσεφ), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα και Μπούντνικ.
Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σοϊλέδης, Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά (69’ Ζορμπάς), Σιόντης, Ιωάννου (46’ λ. τρ. Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (89’ Κόντος) και Γρομητσάρης.
ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα