Γι' αυτό είναι τρελοί οι οπαδοί της Κολωνίας (pic & vid)

Γι' αυτό είναι τρελοί οι οπαδοί της Κολωνίας (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γι' αυτό είναι τρελοί οι οπαδοί της Κολωνίας (pic & vid)

bet365

Λίγους μήνες πριν από τη φετινή αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Europa League, οι οπαδοί της Κολωνίας είχαν κάνει ακόμα μια... απόβαση στην Αγγλία, αυτή τη φορά για να τιμήσουν τη Sheffield FC, με αφορμή κάποια γενέθλια!

Περισσότεροι από 400 ταξιδιώτες από τη Γερμανία βρέθηκαν στο Dronfield Stadium, τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας σκεφτεί να κάνουν ιδιαίτερα τα γενέθλια ενός συνοπαδού τους.

Μπουντεσλίγκα, Αννόβερο – Αμβούργο, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Λάβαμε ένα e-mail για ένα γκρουπ οπαδών που ήθελε να μας επισκεφθεί την 26η Μαρτίου. Ένας που ονομαζόταν Μαξ, μας είπε ότι ήθελαν να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους, όμως του απάντησα πως εκείνη την ημερομηνία παίζαμε εκτός έδρας με αντίπαλο την Κίντσγκροουβ.

Η επόμενη ερώτηση που δεχθήκαμε ήταν αν μπορούσαμε να προγραμματίσουμε ένα παιχνίδι με οπαδούς και ήταν πραγματικά πολύ όμορφη ιδέα». Σε αυτά τα λόγια του προέδρου της Sheffield FC, Ρίτσαρντ Τιμς, του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου στον πλανήτη, φανερώνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο κόσμος της Κολωνίας το ποδόσφαιρο.

Διασκέδαση, απόλαυση, ομορφιά...

Με την επιθυμία να τιμήσουν και την πιο ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα, περισσότεροι από 400 οπαδοί των Κολωνίας και Μπορούσια Ντόρτμουντ (έχουν αδελφοποιηθεί), έδωσαν το «παρών» στο Dronfield Stadium για ένα ματς στο οποίο αγωνίστηκαν οπαδοί, Γερμανοί απέναντι σε Άγγλους.

Οι ντόπιοι επικράτησαν με σκορ 4-2, αλλά αυτό είχε ελάχιστη σημασία. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στη μικρή εξέδρα ήταν τρομερή για ένα παιχνίδι που εκείνοι σκέφτηκαν και προγραμμάτισαν και που ήταν τόσο ιδιαίτερο, με απώτερο σκοπό την απόλαυση του αθλήματος.

Οι 20.000 που έκαναν τη νέα απόβαση στο Λονδίνο και έδωσαν το δικό τους χρώμα και παλμό στην αγγλική πρωτεύουσα και το «Έμιρεϊτς» στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Κολωνίας την τελευταία 20ετία, σε συνδυασμό με τα ελάχιστα παρατράγουδα κόντρα στις αναφορές του βρετανικού Τύπου που έχει μεγαλοποιήσει τα πράγματα, αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου για το κλαμπ και φυσικά την «κάψα» τους ν' ακολουθήσουν την ομάδα σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα