Οι ευχές των παικτών του Πανιωνίου

Gazzetta team
Οι ευχές των παικτών του Πανιωνίου

bet365

Οι Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Μασούρας και Οικονόμου μίλησαν για τα «γενέθλια» του Πανιωνίου
Ο Πανιώνιος έχει σήμερα «γενέθλια» και οι Παναγιώτης Κόρμπος, Μασούντ, Βαγγέλης Οικονόμου, Γιώργος Μασούρας και Μανώλης Σιώπης «ευχήθηκαν» τα καλύτερα στον Ιστορικό.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΜΠΟΣ
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα μας να είναι πάντα ψηλά και να συνεχίσει το όμορφο έργο που κρατά εδώ και 127 χρόνια και κάνει περήφανο όποιον ανήκει σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Σαν αρχηγός από την πλευρά μου εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ η ανοδική μας πορεία και οι φίλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ να είναι βέβαιοι πως κάθε αγωνιστική θα δίνουμε την ψυχή μας ώστε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρεύονται να την δουν.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια η οποία έχει αντέξει εδώ και 127 χρόνια και είμαι σίγουρος πως κάθε χρόνο θα είναι πιο μεγάλος και πιο ισχυρός. Είναι τιμή να ανήκεις σε αυτή την όμορφη οικογένεια και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να προσφέρεις χαρές σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που αγαπά και βοηθά παντού τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Εύχομαι υγεία και κάθε χρόνο η οικογένεια αυτή να είναι το ίδιο δεμένη όπως και σήμερα.
ΜΑΣΟΥΝΤ
Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους του Πανιωνίου. Όπως όλοι γνωρίζουν ο Πανιώνιος είναι η αρχαιότερη ομάδα στην Ελλάδα, οπότε είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, σεβόμαστε την ιστορία της και τις θυσίες που έχει κάνει, διαχρονικά.
Ας πορευθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Διοίκηση, αθλητές και κόσμος να είναι πάντα υγιείς να γιορτάζουν τα γενέθλια αυτής της μεγάλης ομάδας κάθε χρόνο και με μεγαλύτερες επιτυχίες. Εύχομαι αγωνιστικά να χαρίζουμε συνέχεια διακρίσεις αντάξιες των 127 χρόνων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και της ένδοξης ιστορίας του που κοσμεί όλον τον ελληνικό αθλητισμό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να έχει υγεία και να γιορτάζει για πολλά χρόνια ακόμα, έχοντας τον σύλλογο ολοένα και πιο ψηλά. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό που εδώ και 127 χρόνια προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και εύχομαι να ζήσουμε και στο μέλλον ακόμη περισσότερες μεγάλες στιγμές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα